Wellbeing 2 uur | 'DE' topper onder de behandelingen

Hoe fijn is het om jou een behandeling te geven die verder gaat dan alleen 1 onderdeel van mijn aanbod? De all in sessie is een combinatie van behandelingen in 1 sessie die diep gaat en veel aanpakt. Zodat jij snel lekker in je vel komt te zitten en daardoor beter voor jezelf en anderen zorgt. 

1. Massage

Deze sessie maakt je bewust van hoe je in je vel zit. Als spanning te lang duurt, voel je dat niet meer in je lichaam, omdat je er aan gewend raakt. Wel ben je moe en je begrijpt niet waarom. Daar werken we aan tijdens je sessie. Ik laat je voelen waar je spanning zit en we besteden daar aandacht aan. Elke plek op je lichaam staat symbool voor wat er in jezelf speelt en niet stroomt.  Ik neem je mee in het verhaal dat je lichaam je wil vertellen. Ik kneed alle vermoeidheid uit je en laat je ontspannen, zodat je weer ruimte voelt in je hoofd en lichaam. Je ademt beter en dieper door en voelt weer soepel en ontspannen aan. Door je massage laat je los. 

2. Intuitieve counseling

Jouw verhaal boeit mij, of het nu een vervelende situatie is waar je in zit of vragen waar je tegenaan loopt in je leven. Je voelt en weet dat er iets moet gebeuren om je beter te voelen. Daarom besteed ik in je sessie ook aandacht aan je verhaal tijdens dit onderdeel. Ik zet mijn intuïtie om in heldere woorden heel concreet en duidelijk voor nieuwe inzichten te zorgen, zodat je anders kijkt naar jezelf, een situatie of je gedrag. Een kaartlegging hoort erbij.

3. Energie/Healing

Door het 'opschonen' van je energie haal ik alles wat niet van jou is weg. Dit geeft veel verlichting. (On)bewust trek je energie en emoties aan van andere mensen en dat maakt je moe en futloos. Door de aandacht die jij jezelf gunt met deze All inn sessie, krijg je rust, ontspanning en meer energie. Je zit weer lekker in je vel zit. Ik gebruik bij de healing verschillende technieken.

 

De All inn Sessie wordt het meest geboekt en is een aanrader!

*De sessie is geen medische behandeling en vervangt geen arts of specialist

 

| 100,- / 2 uur

Mezelf een Wellbeing - 2 uur behandeling bij Ann cadeau gedaan. Wat een heerlijk verwen moment was dat.  Het is een complete behandeling en door Ann haar warme persoonlijkheid voel je je heel welkom. Mijn lijf was blij met de massage. Door de healing voel ik de energie weer stromen. De volgende dag voelde ik me heerlijk licht en ontspannen. Ik ben met mooie inzichten naar huis gegaan. Kortom: de moeite waard en voor herhaling vatbaar. Gun het jezelf. Je wordt er blij van.

- Sonja R.

 

Soms loop je tegen iets aan dat op het juiste moment komt. Na een nieuwe start, was ik opzoek naar meer houvast en balans. Dat heb ik zeker bij Sensibalance gevonden. De Wellbeing - 2 uur sessie was bijzonder, ik heb ervaren hoe de energie weer ging stromen in mijn lichaam en dingen op zijn plaats vielen. De behandeling heeft me open gemaakt, energie gegeven en meer inzicht gegeven in welke richting ik verder wil gaan. Dank je wel Ann voor deze bijzondere ervaring en voor je bijzondere werk.

- Minke Themans (Studio Minke Themans)

Maak een afspraak:
sensibalance@gmail.com

Of stuur een whatsapp: 0643437309

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom