Zij kregen ook weer energie, inspiratie, inzicht en meer

 

Mezelf een Wellbeing - 2 uur behandeling bij Ann cadeau gedaan. Wat een heerlijk verwen moment was dat. 

Het is een complete behandeling en door Ann haar warme persoonlijkheid voel je je heel welkom.

Mijn lijf was blij met de massage. Door de healing voel ik de energie weer stromen. De volgende dag voelde ik me heerlijk licht en ontspannen. Ik ben met mooie inzichten naar huis gegaan.

Kortom: de moeite waard en voor herhaling vatbaar. Gun het jezelf. Je wordt er blij van.

- Sonja R.

 

Soms loop je tegen iets aan dat op het juiste moment komt. Na een nieuwe start, was ik opzoek naar meer houvast en balans. Dat heb ik zeker bij Sensibalance gevonden. De Wellbeing - 2 uur sessie was bijzonder, ik heb ervaren hoe de energie weer ging stromen in mijn lichaam en dingen op zijn plaats vielen. De behandeling heeft me open gemaakt, energie gegeven en meer inzicht gegeven in welke richting ik verder wil gaan. Dank je wel Ann voor deze bijzondere ervaring en voor je bijzondere werk.

- Minke Themans (Studio Minke Themans)

 

 

Een dierbare referentie van een vriendin. Ik plaats hem om Helena Beyn te herdenken en te laten voelen hoe dankbaar zij was. Je hoeft hiervoor geen praktijk te hebben. Menselijkheid is genoeg. Zij overleed op 24 maart 2017 aan de gevolgen van COPD. Ik mocht haar bijstaan.

Het woord om te beschrijven wat jij verricht hebt bestaat nog niet....hoe dankbaar ik met je ben hoef ik je niet te vertellen maar ik doe het toch....thanxxx lieverd wees zuinig op die geweldige gave. Lees hier verder....

- Helena Beyn

 

 

Een bijzonder jaar wilde ik bijzonder en puur voor mijzelf afsluiten. Ik koos voor de Sensibalance Wellbeing - 2 uur Sessie. Ann ontving mij hartelijk, een heel persoonlijk gesprek en het consult dat volgde bracht mij heel subtiel terug naar waar ik wilde zijn. Bij mijzelf en open. Nog steeds geniet ik van de resultaten nav het gesprek en ben verwonderd dat deze combinatie behandeling zoveel balans brengt.

                         

                                                                                                                               - Linda Zadelaar

Interieurarchitect (www.lindazadelaar.nl)

Vandaag mijzelf een 1-daagse Wellbeing sessie kado gedaan van Ann. Wat een bijzondere ervaring. Loslaten, mooie boodschappen, jezelf ontdekken en letterlijk opnieuw geboren worden. Elke dag is een nieuw begin met mooie inzichten. Dank je wel Ann voor deze mooie ervaring. Dikke kuzzz MDL"

- MdL

Het was een zomerse, warme dag, aan onze houten buitentafel. Ann Kooijman was naar Oudenbosch gekomen. We kenden elkaar via Linkedin. We wilden elkaar ontmoeten om te zien wat we eventueel samen zouden kunnen ondernemen. Achteraf besef ik dat ik haar tot mijn spijt niet de mooiste plek heb gegeven. Zij keek uit op onze ongezellig grijze huismuur, mijn uitzicht bestond uit de hortensia’s. Ze bloeiden nog niet, maar zaten vol in het glanzend groene blad.

We hadden geen moeite elkaar af te tasten. Allebei hebben we een grote directheid. Zoiets kan behoorlijk afschrikwekkend zijn. Het is voor mij reden geweest mij verre te houden van wat je noemt ‘provocatief coachen’. Ik vreesde dat dat in mijn geval wel eens te veel van het goede zou kunnen zijn. Heb ik die directheid in de loop van de tijd aardig beteugeld, bij Ann kwam ie volop tot zijn recht. Ik ontdekte dat er niets mis is met direct zijn. Ik vond het plezierig. Ze stelde geen neuzelige vragen. Was to-the-point. Fijn. We dronken koffie en genoten van het weer.

Ik herinner mij dat we zaten te praten over wat we ‘nu eigenlijk’ willen doen, als ZZP-er. En wat de hobbels zijn die je tegenkomt. Dat die hobbels vaak niet obstakels zijn in de buitenwereld, maar in je eigen overtuigingen. Ze stelde simpelweg vast, terwijl ze nog een slok koffie nam, dat er in mijn verleden vast iets was waardoor er een bepaald iets niet lukte. En ik weet nog dat opeens volstrekt helder was, wat het was dat mij geremd had. Dank zij de directheid, de uiterst persoonlijke toon, kortom, door Ann. En met het besef verdween wat ik als een obstakel had ervaren. Zelfs een moment later al voelde ik me een beetje gegeneerd. Dat me dát nou al die tijd had dwars gezeten!

We zaten te praten of we nooit anders hadden gedaan. We besloten leuk iets samen te ondernemen. In Rotterdam. Ik heb er alle vertrouwen in. Omdat het Ann is.

- Jeannette Rijks

Eigenaar Faktor 5

Gezond eten, genoeg slaap en tijd met vrienden, allemaal belangrijk voor een evenwichtig leven. Wanneer ik het gevoel heb wat extra energie te kunnen gebruiken of een periode heb gehad die vooral energie kost ga ik langs bij Ann. Een (hoofd)massage of juist wat energiewerk; waar ik ook voor kom daarna gaat de energiemeter weer de goede kant op.

- Lin

Ann is iemand die heel vanzelfsprekend afgestemd is op het waarnemen van meer informatie dan alleen het gesprokene. Ze heeft vaak al voordat ik het uitspreek gezien wat er in me beweegt of verandert. Daardoor ontstaat er een soort versneld transformatie proces, dat beide kanten opwerkt. We kunnen daardoor samen met veel lichtheid en plezier door zware onderwerpen heen."

 

 

- Aleid Waremlink

Psycholoog, Yogadocent

De combinatie van massage en healing (Sensibalance Wellbeing - 2 uur) bij Ann vind ik zeer speciaal en mooi. De open- en eerlijkheid van Ann waardeer ik zeer. Ze zegt dan ‘we kijken of er iets komt, maar neem het me niet kwalijk als er niets komt’. Ik denk dat dat goed is, dat je zonder al teveel verwachtingen bij haar komt voor een behandeling. En telkens voel ik me goed na een behandeling. Ik zie Ann met haar behandelingen/healing als een mooie leidraad in mijn leven, ik ben er verder mee gekomen en heb een ontwikkeling doorgemaakt. Ik denk dat ik nog wel eens eens mee ga op een mooie reis via Sensibalance. Ik zie al weer uit naar uit naar mijn volgende behandeling bij SensiBalance.

- Heleen Olland

"Ik ben weer thuis van de retreatweek bij jou in Spanje. Wat een bijzondere ervaring is dit voor mij geweest! Het hele warme welkomsgevoel dat jij mij gaf waardoor ik me totaal op mijn gemak voelde en helemaal mezelf kon zijn. Alleen dat was al zo heerlijk en bovendien ook supergezellig! Een heerlijke ingerichte kamer waar de zorg vanaf straalde:-)De sessies die je gedaan hebt met mij, schilderen, laghima, coachen, wandelen, etc. Ik heb zo gevoeld dat je totaal bij mijn proces betrokken was en je hebt me hierin zoveel aangeboden. En ook de zorg die je daarbij had vond ik echt geweldig! Ik ga vol goeie moed werken aan het proces waar ik ingestapt ben en ik had bij het terugkomen thuis een mooi en blij gevoel. Je hebt me genoeg tools gegeven waar ik mee aan de slag kan. Ook hebben we het heel gezellig gehad, met winkelen, eten en het dansen en op stap gaan. Ik ben enorm dankbaar dat ik deze week gedaan heb! Jij hebt ervoor gezorgd dat ik een geweldige week heb gehad lieve Ann, ik wil je speciaal bedanken voor alle sessies die je me geboden hebt! Ik kan vooruit, vol goeie moed ga ik de lente in! Deze retreatweek is iets wat ik iedereen gun, die met een thema zit, iets los wil laten, iets wil veranderen of gewoon wil kijken waar hij of zij op dit moment in het leven staat. Het waren 8 dagen Genieten!

 

Dank voor alles lieve Ann!"

- Claudia Scheibe

"Ann heeft mij twee keer erg goed geholpen...Zij heeft mij een keer drie weken lang pranic healing op afstand gegeven. Ik lag toen in het ziekenhuis voor een huidziekte en struggelde heel erg met mijzelf en bepaalde issues die daarmee gepaard gingen. ik weet niet eens precies wat het was maar een ding weet ik wel...er is heel veel los gekomen. Het was niet fijn, heb veel gehuild... nee heel veel gehuild maar had het gevoel dat dat goed was..het moest er uit. Ik kon hierdoor links leggen en zo dingen helderder krijgen van waar dit allemaal vandaan kwam, waar het verdriet eigenlijk zat. Een aantal maanden later wanneer het weer beter ging en mijn leven weer had opgepakt heb ik een skype consult met haar gehad. Ik had wat richting nodig maar kon het niet zo goed overzien voor mijzelf .Het was heel fijn dat dit gewoon vanuit thuis kon. Ik heb hier ook zeker wat aan gehad. Een duwtje in de goede richting zal ik maar zeggen. Ann is heel betrokken en het blijft niet alleen bij die ene sessie. Ze staat open voor vragen en geeft graag vrijblijvend advies. Dank je wel Ann voor alles!"

 

- Claire Hesp, Yoga docent

"Deze week een leuke en leerzame individuele sessie Intuitief schilderen meegemaakt. Na een korte kennismaking en uitleg onder het genot van een kopje thee, lekker “kliederen” en aan de slag met verf en papier. Leuk om te doen. Wonder boven wonder ? kwamen er ook nog interessante kunstwerken uit, die inzicht in mijzelf boden en leidden tot heldere analyses en zeer concrete tips en aanbevelingen van Ann!"

- Erik, Workshop 

"Ik ben bij Ann terecht gekomen, omdat ik op zoek was naar een professionele stoelmasseur die echt de klachten aanpakt. Ik kan vaak na een dag werken pijnlijke nek- en schouders hebben. Dan zit alles vast en daar krijg ik soms heftige hoofdpijn van. Dan bel ik Ann en dan kan ik vaak snel terecht. Heel fijn! Want als het zeer doet, dan wil je snel geholpen worden. Ann is een van de beste masseurs die ik ken. Geen geaai of soft gedoe, maar heel kundig precies die plekken pakken die de pijn veroorzaken. 20 minuten stoelmassage helpt om te ontspannen, alles gaat weer stromen en de hoofdpijn zet dan meestal niet door. Ik kies meestal voor langer, want het is zo fijn om daar te hangen in die stoel. Zo ontspannen! Heerlijk! Eigenlijk wil ik wel iedere week. Ann is nuchter en prettig in de omgang. En nogmaals, de beste!"

- Mieke van der Linden -

"Het is alweer vier dagen geleden, ons uitje in Rotterdam. Maar wat bij mij van dit uitje de meeste indruk heeft gemaakt, was toch Ann!........ kan dit niet verwoorden. Het zit nog steeds in mijn hoofd. In een verpletterende, maar positieve manier. Meer wil en kan ik hierover niet kwijt. Behalve; dank!"

- Gina

"Het was een heerlijke dag en super leuk om jou ontmoet te hebben! Jij als persoon sprak me enorm aan; hoe je de dingen verwoorde. Heel mooi en jou te ontmoeten met je wijze woorden/levenservaring is dan echt de kers op de slagroomtaart van zo'n geslaagde workshopdag :-) Jij bent het type mens waar ik zo een hele dag mee kan kletsen, die me wat kan leren als de tijd er rijp voor is"

- Monique