BLOG POST

Spirituele Gezondheid


Spirituele Gezondheid........ Naast mijn fysieke gezondheid en mentale gezondheid, vind ik het erg belangrijk om ook spiritueel gezond te zijn. Deze driehoek combinatie maakt dat ik in balans ben. Er zijn dagen dat de een krachtiger is dan de andere maar door aandacht te hebben hiervoor en actie daarop te ondernemen, ben ik snel weer in de juiste energie.En ja wat is dat dan? En hoe doe je dat? Spiritueel gezond zijn. Voor mij betekent het de juiste waarden en normen hanteren. Wijs met jezelf en situaties omgaan. Reflecteren, wat brengt je uit evenwicht en waarom. Zorgzaam zijn waar nodig, een open hart om te geven en te ontvangen. Liefdevol zijn. Angsten en onzekerheden loslaten of in elk geval er mee bezig zijn om los te laten. Kortom bewustwording van hoe je bent, voelt, denkt, je gedraagt. Zodat je dat weer uitstraalt naar de omgeving en anderen aanraakt daarmee om te inspireren. Te voelen en te observeren, ervaren of dat waardevol is op een goede manier en energie geeft voor jezelf en de ander. Ik uit dat in mijn behandelingen en door prive mensen te helpen. Goed te zijn voor dieren en de natuur. Gezond te eten, ontspannen. Er is niets zweverigs aan Spiritueel Gezond zijn. Allemaal willen we gezonde en mooie waarden en normen in het leven. Voor meer harmonie, minder agressie, meer humor en nog meer genieten. Van onze mooie wereld en vooral elkaar. En dat kan ook heel goed in dat mooie maatpak, op je kantoor, nuchter of gevoelig. Net hoe jij bent.