BLOG POST

Stop! Ik weet het Toverwoord


Ik weet het toverwoord al lang. Maar weet jij het ook? Of eigenlijk is het een zin. 'Zorg goed voor jezelf'.

Uhhhh ...... hoor ik je denken, niks toverwoord. Daar heb ik geen tijd voor hoor. Ik moet nog van alles doen. En ik zorg al goed voor mezelf want ik eet goed: Maar neem je de tijd hiervoor? Is het rustig in je omgeving of moet het snel, snel met 1 oog op de computer gericht of drukke collega's of familie om je heen? Ik ontspan met een wijntje: Dat kan lekker zijn, wijn maakt je lekker rozig maar het is niet de juiste manier om te ontspannen en oeps, vaak worden het er twee. Ik sport: Doe je dat omdat het MOET van jezelf? Sleep jij jezelf er naar toe? Word je er echt fitter van? Blijf het vooral doen hoor, want het is goed voor je. Alleen het 'moeten' kan je veel energie kosten. De belangrijkste vraag is eigenlijk: Is het genoeg wat je nu doet? Of ben je nog moe, lusteloos, prikkelbaar, slaap je slecht, ben je vatbaarder voor virussen. Ik weet het. Als je het druk hebt wil je niet voor jezelf zorgen. Want als je dat doet, liggen andere zaken te wachten en moet je nog harder werken. Denk je!

Ik help je snel uit deze droom. Voor jezelf zorgen levert juist heel veel op. Want wanneer jouw batterij is opgeladen kan je meer doen in korte tijd op een moeiteloze manier. En helemaal als je in een zeer drukke tijd zit of met complexe zaken te maken hebt. De drukke decembermaand wordt als excuus gebruikt om niet voor jezelf te zorgen. Oke, het is ook een drukke maand. Maar juist dan..........begrijp je ;-) Kortom, het blijft vaak moeten, moeten, moeten, rennen en hollen. Dus rem af en ga regelmatig die 'Pitstop' in voor een snelle onderhoudsbeurt. Ververs je energie, ontspan je spieren, krijg rust in je hoofd en tank even bij. Dan werk je sneller en moeiteloos en race je niet door op je reservetank. Omdat 'geen tijd hebben' vaak een excuus is en je toch voelt dat je even moet bijtanken, geef ik je een paar hele snelle tips. Nl.. 5 Gouden tips voor meer Energie - In No Time - waar je ook bent. Tips die je zo in je handtas zwiept. En een tip die je altijd bij je hebt. Je kunt deze Gouden tips HIER aanvragen.
En om je stimuleren goed voor jezelf te zorgen krijg je van mij HIER een voucher voor 15% korting op een van mijn behandelingen of diensten. Zo kan jij voelen hoe het is om even tijd voor jezelf te maken, te ontspannen en op te ruimen wat je niet meer nodig hebt aan verkeerde energie. Ik heb al veel vrouwen verder geholpen die geen energie meer hadden om hun werk gedreven uit te voeren. Het is juist mijn specialiteit om die vrouwen en dus ook jou verder te helpen. Wil je met me sparren over wat je nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen? Mail me dan voor een gratis Skypesessie van 20 min. en krijg nog meer gouden tips die je helpen aan meer energie en rust in je hoofd. Ik ben heel benieuwd of de tips jou hebben geholpen. Laat je me dat weten op mijn FB pagina? Ik wens je hele fijne dagen en een ontspannen 2017. Als jij goed zorgt voor jezelf, zorg je ook goed voor een ander.