BLOG POST

Ooit nam ik afscheid van mijn Oude Ik....

Door mijn hooggevoeligheid snapte ik een tijd niets van mezelf en de wereld om mij heen. Nieuwsgierig naar mezelf ging ik op onderzoek uit naar mijn emoties en het “beter in mijn vel” gevoel. Want lekker in mijn vel zat ik al een hele tijd niet. Ik was stil, moe en vol emotie. Onzeker en voelde me alleen. Ik heb echt lange tijd gedacht dat ik niet in "orde" was. Mijn omgeving snapte mij toch niet! Ik kreeg een dikke stempel. Te gevoelig, altijd moe, niet blij, vol emotie, te diep op dingen ingaan, te diep nadenken. Zo sukkelde ik jaren door. Dat dit moeilijk was hoef ik vast niet uit te leggen. Het was een hele klus mijzelf staande te houden in een drukke baan, een pittige studie, een gezin en dan ook nog alle sociale contacten, uitjes, hobbys.

Het was uiteindelijk een flinke burnout tijdens mijn werk als personeelsadviseur die mij het meest "inspireerde" bewuster te kijken naar hoe ik in het leven stond en emoties en gevoel te verklaren. Een zoektocht naar mezelf, hoe in Balans te komen bij alles wat ik deed, dacht en voelde. Dat ik in een burnout raakt was niet vreemd dus na jaren. Dat was het moment waarop ik bewust werd van wat ik al die tijd was maar niet naleefde namelijk, Mijzelf. Een gevoelig persoon met een scherpe intuitieve blik die iets voor zichzelf kon betekenen. Een persoon die wilde raken, inspireren, mezelf op waarde schatten, een opstapje naar inzicht in mezelf, mensen en situaties. Mijn “gevoelig weten” zette ik vanaf toen neer met durf en kracht. Ik moest daarvoor nog wel wat "blokkades" overwinnen. Blokkades die buiten mijzelf lagen. Blokkades die wij "oordelen" noemen. De bekende stempel. Nu ging dat makkelijker omdat ik voor mezelf koos. Voor Mijn Kunnen, Mijn Zijn.

Ik motiveerde mijzelf om mijn eigen ruimte in te nemen, goed voor mijzelf te zorgen en daardoor weer goed in mijn vel te komen. Ik begon te schilderen, nou ja...... een poging dan, verhalen te schrijven, mijn intuitie ontwikkelde zich nog meer, ik veranderde van baan en begon te reizen. De grootste trots was door mijn persoonlijke groei de start van SensiBalance, een praktijk met een ziel, mijn ziel. Door alle ervaringen ben ik inmiddels een expert geworden in het aanvoelen van blokkades en oplossingen daarvoor. Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen hun blokkades te zien en begrijpen. Zodat zij niet net als ik jaren vermoeid moeten rondlopen , angstig en onzeker. Kortom, ik herinner mij gelukkig weer wie ik ben nadat de wereld mij lang geleden vertelde wie ik moest zijn. Bedankt "Oude" Ik, de voorstelling is over. Tot ziens, Je rol is uitgespeeld. Hallo authentieke mij!


 VRAAG ME WAT JE WILT!

HIER KOM JIJ MIJ TEGEN

  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Algemene voorwaarden 

               

​© 2016 SensiBalance  | Ann Kooijman