BLOG POST

We zijn een belangrijke tool kwijt!


Wanneer je lekker in je vel zit draai je op volle toeren, is het leven zo makkelijker en je durft op jezelf te vertrouwen, je snapt meer van jezelf, je neemt goede besluiten waardoor de dingen succesvoller zijn. Alles loopt lekker.

Want er is een belangrijk tool die veel van ons zijn kwijtgeraakt. Onze Intuitie!

Niet iedereen benut zijn intuïtie even goed of zelfs helemaal niet. Maar er is goed nieuws, je kunt er iets aan doen! Om goed gebruik te maken van je intuïtie is het belangrijk fysiek en emotioneel in balans te zijn. Wanneer je niet lekker in je vel zit, stroom je niet en is er weinig tot geen informatie via je intuitie. En dat beïnvloedt wel degelijk hoe jij in het leven staat, je succes en je fysiek voelt.

Om je intuitie optimaal te gebruiken is het belangrijk om goed in je vel te zitten.

Lekker in je vel komen kan op veel manieren. Ik zet daarvoor verschillende technieken in met als gevolg succes in de dingen die je doet en een scherpe intuitie.

Er zijn veel workshops en opleidingen die aanbieden om je intuitie te vergroten. Veel van deze zijn gebaseerd op bewustwording en innerlijke groei of op de emotionele kant. Maar intuitie is VOELEN. Voelen wat je lichaam zegt. Luisteren naar je lichaam en je gedachten.

Er zijn een aantal manieren om je intuitie te ervaren en ontwikkelen. Maar dan is het wel handig als je weet welke kanalen bij jou het meest gevoelig zijn.

Start nu de gratis IntuitieCheck en kom daar snel achter.

Je wachtwoord = intuitie

Je krijgt van mij alvast 4 tips om je intuïtie te vergroten.

  • 1. Raadspelletjes

Probeer eens te voorspellen, in te voelen, te weten, wie je belt wanneer de telefoon gaat.

Raad eens het cadeau voor jou in die leuke verpakking. Ervaar eens wat je voelt, denkt wanneer je per ongeluk tegen iemand aan botst. Er zijn veel manieren om te testen en jezelf in te ontwikkelen.

  • 2. Vraag naar antwoorden

Wanneer je meer informatie wilt over jezelf of een situatie, vraag er simpelweg naar in gedachten of zend het de Universe in op een stilte moment. Laat het daarna los en ga door met je activiteiten. Je krijgt je antwoorden! Dat kan via een droom, een gedachte, een gevoel of iemand die opeens in een gesprek iets zegt wat relevant is voor je vraag. Schenk aandacht aan kleine wondertjes die gebeuren.

  • 3. Stil zijn

Probeer een minuut je gedachten te observeren en tel deze. Onderzoek toont aan dat wij 12 gedachten per minuut hebben. Stilte binnen in je hoofd is erg belangrijk voor je intuitie om door te komen. Meditatie is een hele goede manier om je gedachten stil te krijgen en er zijn veel manieren om te mediteren. Je kunt hier meer over lezen op mijn Blog.

  • 4. ZelfBewustZijn

Wees bewust van je lichaam. Doe eens wat rustiger aan in deze gehaaste maatschappij en wees bewust van wat je hoort, voelt, ziet en ruikt. Voel jij je hart kloppen in delen van je lichaam? Adem je diep genoeg in? Hoe is je lichaamshouding, zijn je schouders laag?