BLOG POST

Eindelijk je Eczeem verlichten? Pranic Healing doet meer dan je denkt.


Eczeem en Healing

Wat nog niet zo bekend is voor veel van jullie, is dat ik eczeemgevoelig ben. Gevoeligheid voor veel dingen zorgt voor eczeemklachten. In mijn geval is stof wel de grootste boosdoener. Verder let ik ook goed op wat ik eet om van binnen "schoon" te blijven. Ik varieer veel met gezonde voeding, let op mijn stressnivo en verzorg mijn huid goed. Ook ging ik op zoek naar andere vormen om te genezen. Wat ik niet wist: ik zat er met mijn neus bovenop. Hoe kan het ook anders, al jaren behandel ik mensen dmv healingen maar nooit op mezelf. Ik ben nl goed in geven. Ik ging aan de slag en paste met succes Pranic Healing toe op mijzelf. En dat wil ik graag met jullie delen! Omdat je echt je klachten kunt verminderen hiermee.

Leven met eczeem is niet altijd even makkelijk. Eczeemklachten zoals jeuk , droge huid, rode vlekken en huidschilfers geven mij soms in dagelijkse leven last. Slapen, werken of het hebben van sociale contacten is voor veel mensen met eczeem dan ook lastig. Dikwijls hebben mensen zonder eczeem geen flauw idee hoezeer iemand kan lijden onder deze huidaandoening. Huidklachten kunnen een veel grotere rol spelen in het leven dan veel mensen denken. De periodes waarin de klachten zich uiten kunnen ook sterk variëren. Soms gaat het heel goed en soms zijn er periodes met meer klachten. Er is niet één juiste manier om te leven met eczeem. Mensen reageren verschillend op prikkels, maar ook op verzorgingsmiddelen en medicijnen. Iedereen moet op zijn of haar wijze de aandoening inpassen in het leven en daar zo goed mogelijk mee omgaan.

Behandeling eczeem

De behandeling van eczeem bestaat oa. uit een goede dagelijkse huidverzorging. De barrièrefunctie van de huid is immers verstoord met als gevolg een erg droge en gevoelige huid. Om te voorkomen dat de huid verder uitdroogt, is het verstandig om niet te heet te douchen en te baden en in geringe mate zeep te gebruiken. Om de huid te hydrateren is een goede vette zalf of crème dagelijks nodig. De behandelend arts kan in perioden van ernstige klachten ook een hormoonzalf, lichttherapie of eczeemverband voorschrijven om de klachten onder controle te krijgen. Een effectieve behandeling bestaat dus uit verschillende onderdelen en kunnen per patiënt en afhankelijk van de ernst van de klachten verschillen. Belangrijk is om een behandeling of therapie altijd zorgvuldig uit te voeren voor het beste resultaat.

Eczeem en Pranic Healing in mijn praktijk

Inmiddels behandel ik met groot plezier ook eczeemklanten en met tevreden resultaat hun eczeem klachten kunnen doen verminderen en zelfs doen verdwijnen. Je blijft altijd gevoelig, toch is het mogelijk heel veel te verbeteren om lange tijd plezier te hebben van je schone huid.

Door Pranic Haeling toe te passen reinig en optimaliseer ik het energielichaam en de verantwoordelijke energiecenters waardoor de huid hersteld en het immumsysteem verbetert. Daarnaast geef ik veel tips uit eigen ervaring die mij enorm goed hebben geholpen.

Ik volg de voortgang met het geautomatiseerde EHP (eczeem herstel programma) die de klant of wij samen tijdens de sessie invullen. De klachten, het gebied, jeuk, slapeloosheid etc. Dit geeft een mooie weergave in score en statistiek van het herstel en hoe de Pranic healing aanslaat. Concreet dus!

Ervaring van een klant

“ Ann heeft mij twee keer erg goed geholpen...Zij heeft mij een keer drie weken lang Pranic Healing op afstand gegeven. Ik lag toen in het ziekenhuis voor een huidziekte en struggelde heel erg met mijzelf en bepaalde issues die daarmee gepaard gingen. ik weet niet eens precies wat het was maar een ding weet ik wel...er is heel veel los gekomen. Het was niet fijn, heb veel gehuild... nee heel veel gehuild maar had het gevoel dat dat goed was..het moest er uit. Ik kon hierdoor links leggen en zo dingen helderder krijgen van waar dit allemaal vandaan kwam, waar het verdriet eigenlijk zat. Een aantal maanden later wanneer het weer beter ging en mijn leven weer had opgepakt heb ik een skype consult met haar gehad. Ik had wat richting nodig maar kon het niet zo goed overzien voor mijzelf .Het was heel fijn dat dit gewoon vanuit thuis kon. Ik heb hier ook zeker wat aan gehad. Een duwtje in de goede richting zal ik maar zeggen. Ann is heel betrokken en het blijft niet alleen bij die ene sessie. Ze staat open voor vragen en geeft graag vrijblijvend advies. Dank je wel Ann voor alles!!” C. Hesp - Utrecht

Pranic Healing

Pranic Healing is een oude en alternatieve wetenschap die gebruik maakt van levensenergie. Met als doel het fysieke lichaam te laten herstellen van ongemakken.

Het gaat bij Pranic Healing om twee principes.

  • Zelfherstel

Het lichaam is over het algemeen heel goed in staat zichzelf tot op zekere hoogte te genezen. Kijk maar naar een wondje, binnen een paar dagen is iemand hersteld. M.a.w. ook al doe je er niets aan, het lichaan zal herstellen.

  • Levensenergie

Om het leven mogelijk te maken heeft het lichaam energie nodig. Het healingproces kan worden versneld door energie in het aangedane gebied te verhogen. Wat ook wel een wonderbaarlijke genezing wordt genoemd is dus niets anders dan het verhogen van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Er is niets bovennatuurlijks aan Pranic Healing.

Pranic Healing kun je dus op veel ongemakken toepassen. Hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn, verkoudheid. Pranic Healing verhoogt het zelfherstelend vermogen met factor drie.

Pranic Healing wordt inmiddels gebruikt door verpleegkundigen in het verschillende ziekenhuizen, in de meldkamers en de Critical Care Units in Amerika en door specialisten met groot succes.