BLOG POST

Volle Maan en gevoel

Vandaag is het Volle Maan. Altijd bij volle maan gebeurt er iets bij me. Het kan romantische verbeelding zijn van mij want gevoelig als ik ben houd ik van sfeer. Ik blijf graag geloven in de volle maan als stiltepunt voor mijzelf en zie de maan niet alleen als een natuurverschijnsel. Dat is zo saai.

Met de volle maan als rustpunt, kun je een moment van stilte inbouwen. Stile in de vorm van een ritueel, een badavond, meditatie of creativiteit. Maar ook voor bezinnen is dit een goed moment. We hebben het al zo druk.Op deze dag kun je even stilstaan bij jezelf en extra gaan voelen, je intentie neerzetten op dat wat jij echt wilt. Even naar binnen, even tijd voor jezelf, je krachtige ik, je vrouwzijn.

Zelf ben ik in alles in relatie met de maan. De maan ben ik en ik ben de maan. Ik ben Kreeft met Maan in Vissen. Hoeveel Maan kun je nog hebben! Kreeft en Vissen zijn waterdieren en de Maan heeft invloed op water. Water is emotie. Voor mij is de maan dan ook goed voelbaar. Ik ben extra gevoelig en gek genoeg ook opgewekt, blij en in balans. Vroeger bracht de maan mij tijdens deze dagen uit evenwicht. Ik was prikkelbaar, verdrietig, moe. Nu weet ik dat de maan juist datgene versterkt waar je nog in zit of nog niet klaar mee bent als leermoment en/of onverwerkte dingen, het uit je kracht zijn dus om wat voor reden dan ook.

Wat doet de Maan met jou? Heb jij "last". Laat me het weten. Ik hoor graag jouw beleving. Ik zal altijd reageren op je berichtje.

De Maan is voor mij Vrouwelijke intuitie, creativiteit, gevoeligheid, kracht. Mijn Hippie Bohemien ik. Ik Ben de Maan en vandaag dans ik in gedachten met mijn Sisters of the Moon.......