BLOG POST

Verlangen

Ooit, lang geleden in een land hier heel ver vandaan, zag ik een meisje. Haar haren in de wind. Gezicht in de zon. Armen wijd gespreid klaar om haar dromen te ontvangen . Zij danste met haar verlangens en hart. Haar hart en dit meisje waren vrienden voor het leven.. Met haar blote voetjes in het gras sprak ze met haar hart in liefde over verlangens, dromen. Samen wisten zij precies hoe ze haar verlangens in de wereld gingen zetten. Puur en onbevangen te doen wat ze wilde doen, haar verlangen volgen nl.

Kort geleden zag ik een vrouw. In het land van lang geleden. Haar haren stil langs haar hoofd. Haar ogen neergeslagen haar armen ondersteunde haar hoofd. Voorovergebogen keek ze naar het gras. Haar blote voeten in dikke winterlaarzen want het was koud. Koud in haar lichaam, koud in haar hart. Het was stil. Zij en haar hart waren elkaar kwijtgeraakt. Lang geleden in dat land ver van hier.

Ik ging naast haar zitten en sloeg mijn arm om haar heen. Ze keek me aan met tranen in haar ogen. Zwijgend nam ik haar bij de hand en liepen het land uit. Ik zocht en volgde met en voor haar het pad van haar hart en bracht haar thuis. Thuis waar haar verlangen op haar wachtte om te doen wat het kleine meisje ooit lang geleden in het land ver weg met haar hart, haar grote vriendin had afgesproken.

Wat is jouw verlangen? En leef je die ook? laat je me dat weten? Je krijgt altijd een reactie.

Ontvang GRATIS TIPS Intuïtief werken aan Verlangen.

Op de homepage staat je aanvraagformulier klaar.

Laat je inspireren.


 VRAAG ME WAT JE WILT!

HIER KOM JIJ MIJ TEGEN

  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Algemene voorwaarden 

               

​© 2016 SensiBalance  | Ann Kooijman