top of page

BLOG POST

Mijn golfbeweging

De laatste dagen zat in ik een golfbeweging. Groei betekent omhoog (vooruit) gaan maar ook de diepte in. Het voelt doodeng. iIk zweef ergens tussen waar ik ben en naar toe ga……er is geen houvast. Mijn denken en voelen staat op scherp. Op die moment komen dingetjes bovendrijven die nog aandacht willen. Niets schokkends maar wel belangrijk genoeg om aandacht aan te schenken. Het zijn vragen over bestaansrecht, spirituele eenzaamheid, zijnsvragen en verbinding met mensen en eigenlijk met mezelf. Het begint met een gevoel. Mijn energieniveaus daalt, ik ben supergevoelig, ik voel vooral mijn zonnevlecht, die is dan erg onrustig en mijn denken (ego) gaat heerlijk aan de haal en haalt alles uit de kast. Angst, ik voel me alleen. Flitsen van verleden, bewustzijn van waar ik nu sta en heen wil volgen elkaar snel op. Met dus alle gevoelens van dien. Ja, ook boosheid, verdriet, onzekerheid (doe ik het wel goed, wat heb ik te bieden). Ik stamp dan rond en voer in gedachten hele verhalen met situaties en iedereen. Behalve met mijzelf. En dat is juist wat de bedoeling is. Het gesprek aangaan met mezelf, doorvoelen wat er nog is. Op deze momenten is het weer tijd voor mijn eerste hulp tools……Voor mij helpt het om meer te mediteren, clean nog meer mijn aura en zet mijn chakra’s in balans. Leg mijn lijntje naar de aarde en naar boven en lijn uit. Ik golf mee op deze groei want ik weet dat het een reden heeft. Namelijk weer een stukje verder komen in loslaten, verwerken en wijsheid.


bottom of page