top of page

Balance

Heal | Groei | Ontspan

sensibalance voor massages en healing in rotterdam

“To keep body and mind in good health is a duty...
otherwise we shall not be able to keep ourself strong and clear”

Harmonie is het Toverwoord

 

Harmonie in Body, Mind & Soul, betekent voor mij een gezonde combinatie van je intuïtie en verstand gebruiken en positief omgaan met situaties, hoe moeilijk ook. Maar ook zelfreflectie. Je afvragen wat je triggerd en waarom? Zorg je wel genoeg voor jezelf of te veel voor anderen, heb je een open hart om te geven en te ontvangen, ben je liefdevol? Kun je angsten, onzekerheden, het verleden of verdrietige ervaringen loslaten. Ben je ervan bewust dat je daar iets aan kunt doen? Kortom positieve bewust-wording van hoe je bent, voelt, denkt, je gedraagt.

 

Als je positief bent en een fijne energie hebt, dan straal je dat uit. Dan voel jij je goed, 'raak' je anderen aan en inspireer je de omgeving. Dan wordt alles een beetje mooier en makkelijker. Hoe ontspannen en harmonieus is dat!

Hoe doe je dat?

De basis is goed in je 'vel' zitten door goed voor jezelf te zorgen, te durven kijken naar wat er van binnen speelt en je reactie daarop. Want ben je moe, uitgeput, emotioneel of geïrriteerd dan is het gevolg dat het niet stroomt en je stilstaat. Die negatieve spiraal gaat dan snel neerwaarts. Kortom een gespannen lichaam en een hoofd vol chaos en stress.

Tijd voor actie!

Je kunt zelf een heleboel doen. Gezond eten, genoeg slapen, mediteren (iets met aandacht doen waar je blij van wordt), de natuur in, dingen doen die je vrolijk maken, ook herinneringen! Dan maakt je lichaam stofjes aan waardoor de boel blij gaat stromen en een chemie op gang brengt waardoor jij je beter gaat voelen. Je verlegt je focus van negatief naar positief en daar krijg je levensenergie, levenskracht en zielsvitaliteit van.

Ann Kooijman sensibalance massage en healing rotterdam


 Ik ben Ann Kooijman

Tijdens moeilijke en verdrietige situaties was de harmonie in mij ver te zoeken. Op mijn programma stonden: ontslag, verlies vader, scheiding, burnout, lege nest syndroom, de menopauze en het verlies van mijn lieve Hans. Ik ging op zoek naar ontspanning en healing. Ik vond de rust, balans en de harmonie terug na veel tranen en hard werken. Maar het was het zo waard. Ik voel mij nu sterk, ontspannen en vol fijne energie. 

Met veel plezier wil ik daarom ook jou inspireren en motiveren tot ontspanning en (spirituele)groei met verschillende behandelingen en  workshops met een spirituele touch.

Met die energie ga ik vanuit een oprecht gevoel de verbinding aan. Ik zet aan tot nieuwe energie, laat je weer voelen, transformeren, inzicht krijgen in waar het knaagt zodat je verder kunt. Ik zet negativiteit om naar positieve energie en laat je ontspannen.

Mijn opleidingen en workshops volgde ik in Nederland, Puerto Rico en Californie. Ik organiseer(de) 1 op 1 retreats, workshops en cermonies voor groepen in Spanje, Puerto Rico, Frankrijk, Bali en Californie. Ik schreef een boek: 'Wijze Inspiratie' en verzorgde de workshop Neurografisch tekenen in Californie voor de medewerkers van Deepak Chopra. 

Mijn visie: Levenservaring is groei, is energie. Ongeacht wat er in je leven gebeurt en uit je kracht haalt. Durf daarop te vertrouwen met humor.


Lees meer over mij ....


GRATIS gesprek - 20 min.
 Zou het niet fijn zijn om te bespreken waar jij tegen aan loopt
en hoe jij weer lekker in je vel komt? Ik luister en tune in.

 

Thanks! Message sent.

DOEN! ZORG VOOR JEZELF

Schrijf je in voor mijn tips en nieuwtjes.

            En ontvang GRATIS 10 TOP adviezen voor supersnelle

verhoging van je energie, ontspanning en concentratie.

Sensibalance massage en healing in rotterdam, stress adviezen

Dank voor je aanvraag van je 10 Top Adviezen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op.

bottom of page