Simple Modern Minimalist Blog Post Instagram Post.png

Het gesprek

Jouw vragen staan op nummer één - Haal het beste uit jezelf

 

Het gesprek is een van de favoriete sessies van mijn aanbod. Het is een tool die jou helpt keuzes te maken en situaties of terugkerende problemen te verhelderen. Mijn taak is om dieper in te gaan op je vragen zodat jij antwoorden krijgt.

 

Je energie is weg en je reageert emotioneler, geprikkeld en je bent chagrijnig. Je voelt heel goed dat je niet optimaal werkt, leeft en vooral geniet van wat je doet omdat je uitgeblust en moe bent. Je eet nog maar eens dat lekkere stuk chocola of neemt dat extra wijntje. Geen fijne situatie om in te blijven hangen.

 

De vraag is waarom jij je zo voelt, waarom de dingen gaan zoals zij gaan waardoor jij je niet fijn voelt.

Een fijn gesprek kan helderheid geven over zaken die je bezig houden en niet lekker lopen. Dat is mijn toegevoegde waarde: het luisteren naar je verhaal, antwoorden op je vragen geven en een nieuwe kijk op zaken geven. 

Tijdens ons gesprek kom je tot oplossingen en krijg je inzicht in wat er speelt bij je en wat je kunt doen. De 'oplossing' is in veel gevallen het anders tegen de situatie aan leren kijken, met de situatie om leren gaan en manieren vinden om de situatie op te lossen.

Mijn bijdrage is dat ik de diepte in ga en aangeef welke kant je op zou kunnen met je situatie. Er is altijd een keuze, die je zelf maakt omdat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen handelen en gedrag. Woorden werken heel helend. Ik zet mijn levenservaring, mensenkennis, opleidingen en intuïtie in.

Je afspraak kan plaatsvinden in de praktijk of via whatsapp of zoom. Ik hoor graag je voorkeur.

 | 65,- / 60 min.

Maak een afspraak:
sensibalance@gmail.com

Of stuur een whatsapp: 0643437309

 

ZIJ ZEGGEN

"Het is alweer vier dagen geleden, ons uitje in Rotterdam. Maar wat bij mij van dit uitje de meeste indruk heeft gemaakt, was toch Ann!........ kan dit niet verwoorden. Het zit nog steeds in mijn hoofd. In een verpletterende, maar positieve manier. Meer wil en kan ik hierover niet kwijt. Behalve; dank!" - Gina

"Het was een heerlijke dag en super leuk om jou ontmoet te hebben! Jij als persoon sprak me enorm aan; hoe je de dingen verwoorde. Heel mooi en jou te ontmoeten met je wijze woorden/levenservaring is dan echt de kers op de slagroomtaart van zo'n geslaagde workshopdag :-) Jij bent het type mens waar ik zo een hele dag mee kan kletsen, die me wat kan leren als de tijd er rijp voor is" - Monique

"Sinds ons gesprek is mijn onrust weg. Hoe lang dit zal duren is de vraag...maar ik ben erg dankbaar voor de twee weken waarbij ik eindelijk weer doelgericht bezig ben. Nogmaals bedankt voor ons gesprek!" - Anoniem