PRIVACYVERKLARING 

 

 

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Netjes omgaan met jouw gegevens en dus je privacy, is voor mij vanzelfsprekend. Via mijn

website www.sensibalance.com zal ik je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt gegeven en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

 

 

OVER MIJ

www.sensibalance.com wordt beheerd door Ann Kooijman.

 

Mijn gegevens zijn:

Ann Kooijman

Ungerplein 15B

3033 BV Rotterdam

KvK: 24455265

 

Ann Kooijman is de Functionaris Gegevensbescherming van Sensibalance. Zij is te bereiken via sensibalance@gmail.com.

 

 

WELKE GEGEVENS VERZAMEL IK?

Wanneer je bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een weggever hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een (gratis) online workshop, behandeling, training en/of sessie, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van mijn producten en/of diensten, vraag ik je om je gegevens in te vullen. Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

 

  • Voor- en achternaam

  • E-mailadres

  • Telefoonnummer

  • Website

  • Bedrijfsnaam

  • Straat en huisnummer

  • Postcode en woonplaats

  • KvK nummer

  • IP-adres

  • Btw nummer

 

 

MET WELK DOEL GEBRUIK IK JE PERSOONSGEGEVENS?

Ik verzamel je gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam en e-mailadres die je achterlaat na je akkoord, gebruik ik voor het verzenden van tips, updates en (commerciele) acties. En mogelijk in de toekomst retargeting voor Facebook advertenties.

  • Je naam en e-mailadres die je invult bij een contactformulier, mijn weggever, aanvraag voor een gratis skype/mobiel sessie, een behandeling, gebruik ik niet voor mijn mailings. Je komt dus niet automatisch op mijn mailinglist die ik voor mijn nieuwsbrief gebruik. Ik sla je gegevens op in Mailchimp, Wix en Gmail. Verwerkingsovereenkomsten met deze partijen zijn aanwezig.

  • De gegevens die je invult als je in mijn webshop iets koopt, gebruik ik voor facturen. Die gegevens sla ik beveiligd op in Gmail en op mijn Mcpro van Apple. 

 

 

JOUW GEGEVENS OP SENSIBALANCE.COM

Je persoonsgegevens sla ik op in het e-mailsysteem dat ik gebruik, dit gaat via de servers

van Mailchimp en Wix. Wanneer je je hebt ingeschreven voor het ontvangen van mijn tips, updates en acties, je hebt aangemeld voor een gratis online sessie, behandeling, workshop en/of een contact-formulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van me wilt ontvangen, kun je je elk moment en met het grootste gemak weer uitschrijven door middel van de link

onderaan de e-mail of door contact met me op te nemen. Ik verwijder je e-mailadres aan het eind van elke maand uit mijn bestand en zal je gegevens niet verder bewaren, tenzij dat wettelijk verplicht is.

MIJN WEBSHOP

Ik gebruik de door jou aangeleverde gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Ik zal je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. Bij een betaling in de webshop van sensibalance.com ontvang je van mij een mail met betaalinformatie. Je betaald rechtstreeks op mijn betaalrekening bij de ING. De enige gegevens die ik opsla zijn:

 

  • Voor – en achternaam: Om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon

  • Adres, postcode en woonplaats: Dit adres gebruik ik voor de correcte levering vanjouw bestelling

  • Telefoonnummer: Mocht ik je willen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training doorgeven dan doe ik dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Dit is nooit verplicht om in te vullen.

  • E-mailadres: Bij elke bestelling ontvang je van mij, zodra ik je bestelling ontvangen heb, een bevestiging, betaalinfo en factuur per e-mail. Ik verwerk en bewaar je factuurgegevens in mijn boekhoudsysteem Excel op mijn beveiligde MCpro van Apple. 

 

BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS

Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk. Mijn pc en telefoon zijn beveiligd met een wachtwoord, virusscanner AVG, FileVault en firewall. Als je het idee hebt dat je gegevens toch niet goed beveiligd zijn en/of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via sensibalance@gmail.com.

 

AAN WIE GEEF JE MIJN GEGEVENS DOOR?

Ik gebruik je gegevens alleen voor mijn eigen zakelijke activiteiten, maar in de sommige gevallen kan het nodig zijn om je gegevens door te geven aan anderen:

  • Leveranciers (waaronder "bewerkers"). Ik maak gebruik van leveranciers, waaronder 

       websitebeheerders en hostingbedrijven voor het hosten van mijn website. De hostingprovider host je           gegevens in de USA. De websitebeheerder heeft slechts incidenteel toegang tot je gegevens als dat           noodzakelijk is voor het uitvoeren van het beheer.

  • Mijn boekhouder/account. De gegevens die op je factuur staan moet ik doorgeven aan mijnboekhouder.

  • Juridisch adviseurs. Bij een juridisch geschil met je of een klacht kan het nodig zijn je gegevens door te geven aan een juridisch adviseur en deze in een juridische procedure te gebruiken. Daarbij zal ik alleen de gegevens doorgeven die noodzakelijk zijn in verband met de juridische procedure.

  • Overheidsinstanties. Als ik daar wettelijk toe verplicht ben moet ik je gegevens doorgeven aan overheidsinstanties, bijvoorbeeld aan de helden van de Belastingdienst.

COOKIES

Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je mijn website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer. Voor een zo goed mogelijke werking van deze website zijn cookies nodig om mijn site lekker te laten lopen (functionele cookies). Voor het gebruik van functionele cookies is geen toestemming nodig. 

 

 

NIEUWSBRIEF
Deze informatie geldt alleen voor personen die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief Sensibalance
. Ik maak hiervoor gebruik van Mailchimp. Mailchimp gebruikt hiervoor (flash) cookies. Meer informatie over de cookies van Mailchimp kun je vinden in hun Cookiestatement

 

FACEBOOK ADVERTENTIECOOKIES

Ik gebruik geen cookies van Facebook (Facebook Pixel) om advertenties beschikbaar te stellen. 

GOOGLE ANALYTICS

Ik maak geen gebruik van Google Analytics.

COOKIES UIT OF WEG

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.

  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden.

  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

  •  Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen. Heb je verder nog vragen over mijn cookies? Neem dan gerust contact met me op.

 

SOCIALE MEDIA

Ik wil het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van mijn website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons. Ik heb van verschillende Social Media Platforms buttons geplaatst. Elke sociaal medium heeft natuurlijk zijn eigen privacyverklaring, lees ze hier:

 

LINKS

Op www.sensibalance.com kunnen links zijn opgenomen naar andere websites. Ik ben uiteraard niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijs ik je naar de betreffende websites. 

 

BEWAARTERMIJN

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ik ze heb ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor mijn e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd. De gegevens in mijn boekhoudsysteem bewaar ik tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichtingen te voldoen (je weet wel, belastingdienst). De bovenstaande termijn geldt, mits er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaan de gegevens langer

te bewaren en/of beschikbaar te houden.

JE RECHTEN

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

 

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouwgegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

 

Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan me e-mailen via sensibalance@gmail.com.

WIJZIGINGEN

Ik behoud te allen tijde het recht mijn privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

 

Ann Kooijman, mei 2018

 

Top hoor, dat je zover bent gekomen met lezen. Dus nu lekker ontspannen!

 VRAAG ME WAT JE WILT!

HIER KOM JIJ MIJ TEGEN

  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Algemene voorwaarden 

               

​© 2016 SensiBalance  | Ann Kooijman