top of page


Wellbeing Retreat dag
 
Alle aandacht voor jou alleen
om op te laden | om te ontspannen,
om te helen | om antwoorden en inzicht te krijgen

​Wil jij graag echt antwoorden en inzicht krijgen in jou situatie?
Een dag afstand nemen en weg uit je vertrouwde plek?

Zodat je helder kijkt naar je emoties en situatie?
Wil je opladen, helen en ontspannen?

 

 

Ga weer voelen wat goed voor je is, Een dagje voor jezelf betekent rommel loslaten die in je hoofd en lijf zit, mooie boodschappen en inzicht krijgen, ontspannen, energie opdoen, jezelf weer voelen.....

Even 1 dag afstand nemen van drukte. Tijd maken voor ontspannen en herstel.

 

Het levert je veel op. Je gaat de diepte in en krijgt antwoorden op belangrijke vragen die je hebt. Je krijgt een flinke zet en handvatten om weer lekker in je vel te komen.

 

Waar?

Je verblijft in mijn sfeervolle praktijk aan huis in Rotterdam waar je echt even helemaal kan bijkomen. De locatie is goed te bereiken met tram en trein (5 min, van CS). De tram stopt voor de deur, er zijn genoeg parkeerplaatsen voor de deur (de parkeerkosten zijn voor mij). Geef je kenteken vooraf door!

   Jouw Programma 

  • Op je gemak voelen met koffie/thee

  • Kleur-body-scan (basis analyse hoe jij in je vel zit en blokkades in beeld brengen met kleur)

  • Intuitieve counseling (kaartreading en vraag wat je wilt en krijg antwoorden en/of nieuwe inzichten

  • Gezonde lunch, thee/koffie/water, fruit

  • Korte wandeling

  • Sensibalance All Inn Sessie (massage, stemvorkmassage, healing - ontspan, schoon op en krijg nieuwe energie).

  • Koffie/thee pauze

  • Moodboard maken (met dit moodboard breng jij je verlangens, wensen en dromen in beeld en ga ik de diepte in met je voor het hoe en waarom)

  • Afronden en met frisse kijk op zaken naar huis

Duur:

1 dag (aankomst 10.00 - vertrek ca. 16.00)

 

Prijs: €325, - Ben je bereid je ervaring achter te laten op mijn site? Dan geef ik jou een flinke korting!

Locatie: Rotterdam

      

Ik kom al jaren bij Ann wegens haar fijne nuchtere maar invoelende aanpak: een sessie met haar is echt een cadeautje voor jezelf. Een hele dag is een stapel cadeautjes: echt een holistische Wellbeing dag waarin je samen ontspannen en creatief de tijd en ruimte neemt die je misschien anders vergeet te nemen in het dagelijks bestaan. Helamaal opgeladen en lichter kwam ik thuis, en met de handvatten kon ik ook zelf goed verder in de tijd daarna. Echt een aanrader!

- Lianne  Keemink (Psycholoog, Auteur 3 zelfhulp boeken)

Maak een afspraak:
sensibalance@gmail.com

Of stuur een whatsapp: 0643437309

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

ZIJ ZEGGEN

Een bijzonder jaar wilde ik bijzonder en puur voor mijzelf afsluiten. Ik koos voor de Sensibalance Peace of Mind sessie. Ann ontving mij hartelijk, een heel persoonlijk gesprek en het consult dat volgde bracht mij heel subtiel terug naar waar ik wilde zijn. Bij mijzelf en open. Nog steeds geniet ik van de resultaten nav het gesprek en ben verwonderd dat deze combinatie behandeling zoveel balans brengt.

                         

Linda Zadelaar - Interieurarchitect (www.lindazadelaar.nl)

Vandaag mijzelf een 1-daagse Peace of Mind dagje kado gedaan met oa de Sensibalance All-Inn sessie met healing van Ann. Wat een bijzondere ervaring. Loslaten, mooie boodschappen, jezelf ontdekken en letterlijk opnieuw geboren worden. Elke dag is een nieuw begin met mooie inzichten. Dank je wel Ann voor deze mooie ervaring. Dikke kuzzz MDL"

Ik ben weer thuis van de retreatweek bij jou in Spanje. Wat een bijzondere ervaring is dit voor mij geweest! Het hele warme welkomsgevoel dat jij mij gaf waardoor ik me totaal op mijn gemak voelde en helemaal mezelf kon zijn. Alleen dat was al zo heerlijk en bovendien ook supergezellig! Een heerlijke ingerichte kamer waar de zorg vanaf straalde:-) De sessies die je gedaan hebt met mij, schilderen, laghima, coachen, wandelen, etc. Ik heb zo gevoeld dat je totaal bij mijn proces betrokken was en je hebt me hierin zoveel aangeboden. En ook de zorg die je daarbij had vond ik echt geweldig! Ik ga vol goeie moed werken aan het proces waar ik ingestapt ben en ik had bij het terugkomen thuis een mooi en blij gevoel. Je hebt me genoeg tools gegeven waar ik mee aan de slag kan. Ook hebben we het heel gezellig gehad, met winkelen, eten en het dansen en op stap gaan. Ik ben enorm dankbaar dat ik deze week gedaan heb! Jij hebt ervoor gezorgd dat ik een geweldige week heb gehad lieve Ann, ik wil je speciaal bedanken voor alle sessies die je me geboden hebt! Ik kan vooruit, vol goeie moed ga ik de lente in! Deze retreatweek is iets wat ik iedereen gun, die met een thema zit, iets los wil laten, iets wil veranderen of gewoon wil kijken waar hij of zij op dit moment in het leven staat. Het waren 8 dagen Genieten! -

 

                     

Claudia Scheibe | Docent 

bottom of page