top of page

Schilderen en Intuitie


Datum: Zaterdag 25 mei 2019

Tijd: 13.30-16.30.

Plaats: Praktijk aan Ungerplein 15B - Rotterdam 
Aanmelden: sensibalance@gmail.com
Tarief: 35 euro, incl. koffie/thee, doek, materialen 

Er is plaats voor 6 deelnemers. We starten bij 4 deelnemers.


Wat is intuitief schilderen?
Bij intuitief schilderen zet je jouw gedachten even stil en geniet je van een paar ontspannen uurtjes. Je gaat ontdekken of jij gevoel op het doek krijgt en wat je intuïtie daarover zegt. Je gaat je uiten in vorm en kleur met verschillende materialen. Spontaan zonder dat iets moet, er is geen goed of fout. Na een kort stilte moment waar ik je doorheen begeleid stap jij je eigen binnenwereld in. Wanneer alle drukte van je af is gevallen, ga je aan de slag om te genieten van het schilderen.

 

Het verrassende is om te zien dat je schilderij je iets te vertellen heeft. Daar duiken we dieper op in. Wat zie jij? Wat voel jij, gebeurt er iets in je lichaam? Zijn er emoties. Je intuitieve schilderij laat richtingen zien, handvatten over situaties, antwoorden op vragen, verklaringen. Er gebeurt meer dan je denkt wanneer jij je gevoel op het doek of papier zet. ​Laat je verrassen door wat jij onbewust hebt geschilderd.

Na het schilderen leer je kort wat intuitie is en hoe jij dat kunt ervaren. We doen een leerzame oefening en lees je jouw eigen schilderij. Indien je dat wilt. Ik begeleid je daarin. Laat je verrassen door wat je allemaal al weet intuitief. 


Plezier is het belangrijkste. Presteren en hard je best doen is er niet bij. Juist daarom krijg je verrassende en originele resultaten die je binnenwereld spiegelen. 

Vorige deelnemers gaven aan: Inspirerend, ontspannend, gezellig, verbaasd, inzichtgevend, creatief.

Voor wie: Iedereen kan meedoen. Teken- en schilder-ervaring is niet nodig.Praktisch

  • Trek oude kleding aan waar een spat verf op mag komen.

  • Er zijn genoeg (betaalde) parkeerplaatsen voor de deur 

  • De locatie is goed te bereiken met tram en trein (CS Rotterdam)

  • Zodra je bent aangemeld ontvang je de betalings-gegevens.

  • De workshop is gewild, tijdig aanmelden is handig.


 

Groep

Wil je met een groep komen of heb je zelf ruimte beschikbaar om te schilderen dan is dat ook mogelijk. Neem gerust contact met mij op om datum en mogelijkheden te bespreken. Max. 10 deelnemers - groepskorting is uiteraard van toepassing. Geen reiskosten binnen Rotterdam.

Ik kijk naar je creativiteit uit!

Op ann.exto.nl staan wat werken van mij afgebeeld.

 

Wil je graag een prive sessie boeken en 1 op 1 de volle aandacht krijgen. Inclusief materiaal, koffie/thee en een mooie boodschap/reading die uit je schilderwerk naar voren komt (ter waarde van 65 euro). Dit is ook mogelijk voor 125,- euro (3 uur)!

bottom of page