reiki, pranic healing, magnetiseren, massage rotterdam, sensibalance

" WHEN YOU ARE WILLING TO FEEL IT, YOU CAN HEAL IT

Pranic Healing

 

Pranic Healing is een eeuwenoude wetenschap en kunst van energetische genezing die levensenergie (prana) gebruikt om lichaam en geest te genezen. In America zijn al ziekenhuizen waar de artsen en verpleegkundigen Pranic Healing toepassen.

 

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Wij mensen hebben naast een zichtbaar fysiek lichaam ook een “onzichtbaar” energielichaam. Deze staan in verbinding met elkaar. Fysieke en emotionele klachten zijn terug te vinden in dit energielichaam. Ik als pranic healer verwijder zieke energie en voeg daarna vitale levensenergie toe aan je energie systeem. Dit gebruikt het lichaam als een brandstof om zichzelf te genezen. Je lichaam weet zelf goed hoe hij dit moet gebruiken! Bij deze behandeling vindt er geen lichaamscontact plaats and houd je je kleding aan. We kunnen zittend, staand als zowel liggend de behandeling uitvoeren.

Reiki

Reiki is het Japanse woord voor Universele Levensenergie. Ik draag deze over door mijn handen in verschillende handposities op je lichaam te leggen. Jij ontvangt ontspannende energie die werkt bij fysieke en emotionele klachten. Reiki kan ook spiritueel diep doorwerken en je groei versterken. Bij Reiki lig je met makkelijk zittende kleding op de massagetafel. 

 

 

 

Healing Touch Therapy_1
Boeken | vanaf 45,-

Maak een afspraak:
sensibalance@gmail.com

Of stuur een whatsapp: 0643437309