Gesprek aan Zee

Jouw WelZijn staat op nummer één

Je voelt je al te lang moe. Je energie is weg en je reageert emotioneler, geprikkeld en je bent chagrijnig. Je voelt heel goed dat je niet optimaal werkt, leeft en vooral geniet van wat je doet omdat je uitgeblust en moe bent. Je eet nog maar eens dat lekkere stuk chocola of neemt dat extra wijntje. 

Dat is geen fijne situatie en geen prettig gevoel om in te blijven hangen. Een flinke wandeling en een fijn gesprek kan je energie geven. Dat is mijn toegevoegde waarde: het luisteren naar je verhaal, de reden van je  vermoeidheid onderzoeken (uiteraard ben je al langs je huisarts geweest en is er geen fysieke oorzaak) en een nieuwe kijk op zaken geven. 

Wandelen heeft bewezen positieve effecten. Het verbetert je concentratie, helpt je plezier in je werk en leven terug te vinden en maakt je tevredener. Bij lichamelijke en psychische stressklachten en bij burn-out werkt het ontspannend en herstelt een gevoel van welbevinden.

De nadruk ligt tijdens het wandelen op jouw eigen vermogen om zelf tot oplossingen of ideeën te komen . Dat heeft veel meer impact dan wanneer ik alles aandraag. De 'oplossing' is in veel gevallen het anders tegen de situatie aan leren kijken, met de situatie om leren gaan en manieren vinden om de situatie op te lossen.

Mijn bijdrage is dat ik de diepte in ga en aangeef welke kant je op zou kunnen met je situatie. Er is altijd een keuze, die je zelf maakt omdat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen handelen en gedrag. 

Het Wandelgesprek is voor mensen die even een steuntje in de rug nodig hebben en hun verhaal kwijt willen. Door het gesprek dat wij voeren, krijg je een duidelijker inzicht in je vermoeidheid en de zaken waar je tegenaan loopt.

Je ontvangt ook een ekend onderzoeksrapport 

met de bewezen feiten dat wandelen heel goed is voor body & mind.

We starten met een kop koffie/thee in een sfeervolle strandbrasserie.

 

Duur: 2,5 uur

Prijs:  € 200

 

ZIJ ZEGGEN

"Het is alweer vier dagen geleden, ons uitje in Rotterdam. Maar wat bij mij van dit uitje de meeste indruk heeft gemaakt, was toch Ann!........ kan dit niet verwoorden. Het zit nog steeds in mijn hoofd. In een verpletterende, maar positieve manier. Meer wil en kan ik hierover niet kwijt. Behalve; dank!" - Gina

"Het was een heerlijke dag en super leuk om jou ontmoet te hebben! Jij als persoon sprak me enorm aan; hoe je de dingen verwoorde. Heel mooi en jou te ontmoeten met je wijze woorden/levenservaring is dan echt de kers op de slagroomtaart van zo'n geslaagde workshopdag :-) Jij bent het type mens waar ik zo een hele dag mee kan kletsen, die me wat kan leren als de tijd er rijp voor is" - Monique

"Sinds ons gesprek is mijn onrust weg. Hoe lang dit zal duren is de vraag...maar ik ben erg dankbaar voor de twee weken waarbij ik eindelijk weer doelgericht bezig ben. Nogmaals bedankt voor ons gesprek!" - Anoniem