top of page

Ann Kooijman 

 You'll feel better, I promise

Neem jij genoeg tijd voor jezelf?

Hoezo....... Wanneer dan?

Dit kun je doen

De basis van je goed voelen begint bij jezelf. Een ontspannen geest en lichaam is blij en vol energie. Je kunt kiezen uit verschillende massages

Massage

         Healing

Ontspannen, opschonen, opruimen en met nieuwe frisse energie naar huis gaan. We pakken je moeheid aan. Zodat je werk leuk blijft, je relaties en je plezier houdt in je activiteiten. Verdrietige en sombere gevoelens keren we om naar positieve en blije. Daarnaast ondersteunt het je in processen waar je op dit moment in zit. 

Intuitief counseling

Een Intuitieve life counseling is een tool die jou helderheid geeft over zaken die je bezig houden en niet lekker lopen. ​Je komt tot oplossingen, je krijgt inzicht in wat er speelt bij je en wat je kunt doen. Je afspraak kan plaatsvinden in de praktijk of via Skype. 

    Sensibalance All in sessie

Deze all in sessie combineert verschillende tools. Zodat jij ontspant, opschoont en antwoorden krijgt op je vragen. 

Een massage, healing en intuitiefe counseling zet ik hiervoor in.

Je zit niet lekker in je vel

    Intensive 1-dag

Tijdens de 1-daagse werk jij met mij een dag aan je ontspanning en energieniveau. Je sluit je even af van de buitenwereld en krijgt net dat zetje om beter in je vel te komen. Je krijgt een dag mijn volle aandacht. Een mini retreat dus als het ware. Je verblijft een hele dag in mijn huiselijke warme sfeer in Rotterdam waar je echt even helemaal kan bijkomen. Alle aandacht is voor jou. 

Laat mij je helpen!

Ontdek wat jij nodig hebt om lekker in je vel te komen!

​Ontvang een gratis sessie van 20 min. via Skype of mobiel

en krijg meteen 2 tips om praktisch toe te passen.

stress, moe, burnout, massage rottedam, pranic healing, reading, coaching, engelenreading

Ik heb al veel vrouwen verder geholpen naar ontspanning, nieuwe energie en antwoorden op belangrijke vragen . Ik ben getraind om jou verder te helpen zodat je beter in je vel komt, ontspant en weer geniet van activiteiten die zo belangrijk zijn voor jou, je werk en je gezondheid.

stress, moe, burnout, massage rottedam, pranic healing, reading, coaching, engelenreading

Ann Kooijman

Er bestaat een vitaliteit, een levenskracht, een energie. Een levendigheid die tot uiting komt in wat je doet. Omdat er van jou maar eentje bestaat, is die uiting uniek. En als je die blokkeert, zal die nooit op een andere manier tot uitdrukking komen en verloren gaan.

- Martha Graham

'THE TIME TO TAKE CARE

OF YOURSELF IS WHEN YOU

DON'T HAVE TIME FOR IT

                                                  

bottom of page